Recensies over de Scheidingsbegeleider

Een paar meningen van anderen die jullie voorgingen:


Anneke is een onafhankelijke warme persoonlijkheid die sterk opkomt voor de rechten en het welzijn van de kinderen. Topper! Stevige onderhandelaar.

Anneke gaat geen obstakels uit de weg. Is recht door zee, en met humor en gevoel.

Na mediation, advocaten, andere trajecten en 3 jaar verder, voelde ik mij in het eerste gesprek met jou voor het eerst gehoord en heb ik gehuild toen ik thuiskwam.
Wanneer we eerder met jou hadden gesproken, waren we nu nog bij elkaar.

Anneke, ik wil je bedanken voor je hulp en dat je onze stabiele factor tijdens de scheiding was. Het intakegesprek gaf ons zoveel rust, het nakomen van je afspraken. Het was pijnlijk, verdrietig en toch is het soepel verlopen.
Wat fijn dat er alle tijd is om naar ons te luisteren en dat ik mij zo veilig voel om nu echt alles te vertellen aan elkaar.
Het zou ons enorm geholpen hebben, wanneer we met jou hadden gepraat voordat we besloten om samen te gaan wonen.

Ik zou Anneke aanbevelen wanneer je het regelen helemaal uit handen wil geven. Anneke is een prettige persoonlijkheid , kundig en fijn om mee samen te werken. Snel, efficiënt en mooie en warme aandacht voor onze kinderen.
Een scheiding is een ingrijpende en vervelende gebeurtenis. Los van alle emoties die er bij de voormalige partners spelen, is het van groot belang om de kinderen centraal te blijven stellen. De service en de focus van Anneke is erop gericht om vanuit de belangen van de kinderen en de ouders te blijven kijken. Haar tips en adviezen hebben geholpen in deze ingrijpende periode.

Ik ben nog nooit zo moe geweest en merk nu pas wat er is blijven liggen tijdens ons scheidingsproces bij de advocaat. Zoveel niet besproken en nu is er alle tijd.
Van onze kinderen kregen wij het compliment: wat fijn pap en mam, dat Anneke echt luistert wat jullie te vertellen hebben en wij merken dat er rust komt bij jullie.